Velden zijn niet correct ingevuld


De meest verkochte autobenches van 2017

Ook al  hebben we nog 1 maand te gaan zijn we nu al begonnen om de top 10 van meest verkochte autobenches van 2017 samen te stellen. Mochten er deze laatste maand nog veranderingen plaats vinden dan passen wij dat in januari aan.

We zijn toch wel een verschuiving ten opzichte van vorig jaar. De eind vorig jaar nieuw geintroduceerde Hundos Pro schiet zo door van plaats 8 naar 1. 

  1. Hundos Pro Autobench Aluminium M
  2. Hundos Verzinkt 2 zijden schuin 76 cm
  3. Alvaris King
  4. Hundos Aluminium S 
  5. 4 pets proline Eagle L ( niet meer leverbaar klik hier voor de opvolger)
  6. Baron transportbox 80
  7. Maatwerk speciaal gemaakt
  8. Alvaris Bella
  9. KLD autobench Max L
  10. Hundos XXXL dubbel

 

De winnaar

hundospro

Opvallende autobenches

Wat verder op valt is dat er dit jaar heel veel benches gemaakt zijn naar specifieke wensen van onze klanten. Maatwerk op plek 7 in de top 10 daar zijn wij super trots op. Voor het eerst in jaren voert de Alvaris Bella onze lijst niet meer aan dat heeft waarschijnlijk toch te maken met de introductie van de HundosPro. 

Benieuwd hoe de top 10 er volgend jaar uit gaat zien. Er stond dit jaar maar een model van 4 pets /g-line in terwijl dat er in 2016 nog 2 waren. Deze modellen zijn uitlopend en vervangen door de nieuwe pro serie. Daar zijn ook 2 modellen minder van 11 in plaats van 13 kijken of dat effect heeft en 4 pets volgend jaar ruimer vertegenwoordigd is.