Velden zijn niet correct ingevuld


De meest verkochte autobenches in 2016

 1. Alvaris Bella
 2. Hundos Verzinkt 2 zijden schuin 76 cm
 3. G-line / proline Condor S
 4. Hundos Verzinkt 2 zijden schuin 91 cm
 5. Alvaris King
 6. G-line / proline Eagle M
 7. G-line / proline Milan L
 8. Hundos Pro Autobench Aluminium M
 9. KLD autobench Max L
 10. KLD autobench recht model dubbel

 

Wat betreft de meest verkochte autobenches staat de Alvaris Bella al vele jaren boven aan en ook in 2016 was dit weer ons meest verkochte model De Bella is geschikt voor honden van 55-63 cm en past in veel auto's bekijk onze keuze hulp onder op deze pagina om te kijken of de bella in uw auto past.


Verder zien we dat de nieuwkomer Hundos die pas vanaf september leverbaar is al met 3 modellen in de toptien staat. Waarbij de 2 draadstalen uitvoeringen eenvoudig verklaart kunnen worden door hun prijs. Is het sucses van de Hundos Pro uitvoering te verklaren door de uitgekiende maatvoering waardoor deze grote bench toch in kleinere auto's past. Wij spreken voorzichtig de verwachting uit dat misschien in 2017 de Alvaris Bella voor het eerst in jaren niet boven aan zal staan.

Tevens zien we de Alvaris King als 1e dubbel model staan op plek 5. De diverse G-line modellen blijven het goed doen mede door hun stoere uitstraling en goede kwaliteit.

Op plek 9 en 10 zien we de 1e KLD modellen wat in het introductie jaar een zeer goede prestatie is voor de benches van Nederlands fabrikaat. Zeker als je meeneemt dat de Hundos Pro ook door deze fabriek wordt gebouwd op specificatie van autobench.nl

Aluminium Autobench M 65x80x65 cm

Hundos Pro Aluminium Autobench M 65x80x65 cm

€ 375,-
Binnenkort verwacht
 • Hoogte 65 cm
 • Breedte 80 cm
 • Diepte 65 cm
Info

Welke bench past in mijn auto?