Autobench voor Akita

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-65-70
  • 0

Één van de populairste honden in Nederland is de Akita, maar welke bench is nu geschikt voor een Akita?

In Nederland stijgt de populairiteit van de Akita hond. De Akita is afkomstig uit japan en werd oorspronkelijk gebruikt als jachthond. Met een gemiddelde levensverwachting van 10 tot 15 jaar kunnen ze voor een lange tijd uw trouwe gezel zijn. De belangrijkste karaktertrekken van een Akita zijn:
intelligent, onbevreesd, spontaan, trouw en ze gedijen op menselijk gezelschap.

 

De schofthoogte en het gewicht  van een Akita varieert bij een teefje tussen de 58-64 cm met een gewicht van  34-50 kg. Bij een reu is dit tussen de 64-70 cm met een gewicht van 34-54 kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Akita past!

 

Akita

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Akita's?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Akita veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Akita in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Akita in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Akita heeft. Een gezonde Akita springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Akita wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Akita eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Akita in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Akitas:

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »