Autobench logo

Gestoomd natvoer met hoog percentage vlees

Onze vers gestoomde vleesrecepten zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook zeer goed geaccepteerd door honden van alle rassen. Door het zorgvuldige stoomproces behouden we de maximale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waardoor jouw hond elk

Lees meer
7 Producten

Gestoomd natvoer biedt verschillende voordelen voor honden:

  1. Behoud van voedingsstoffen: Door voedsel te stomen in plaats van te koken op hoge temperaturen, blijven meer voedingsstoffen behouden. Dit betekent dat jouw hond kan profiteren van een voeding die rijk is aan essentiële vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor zijn algehele gezondheid en welzijn.

  2. Betere acceptatie: Het gestoomde natvoer heeft vaak een sappige textuur en een intense smaak, wat het aantrekkelijker maakt voor kieskeurige eters. Honden zijn over het algemeen dol op de geur en smaak van gestoomd voedsel, wat kan helpen bij het stimuleren van eetlust en het bevorderen van een gezond eetpatroon.

  3. Gemakkelijk verteerbaar: Gestoomd natvoer heeft meestal een zachte textuur, waardoor het gemakkelijker te verteren is voor honden, vooral voor diegenen met gevoelige spijsverteringssystemen. Dit kan helpen bij het verminderen van maagklachten en spijsverteringsproblemen.

  4. Hydratatie: Natvoer bevat een hoog vochtgehalte, wat kan bijdragen aan de hydratatie van jouw hond. Voldoende vochtinname is essentieel voor een goede gezondheid, vooral voor honden die moeite hebben met genoeg water drinken.

Kortom, gestoomd natvoer kan een uitstekende keuze zijn voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar een voedzame, smakelijke en gemakkelijk verteerbare voedingsoptie voor hun hond.

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method