Autobench logo

Klachten

Heeft u een klacht over uw product, de afhandeling van uw vraag of de bezorging van uw order? Neem dan contact met ons op door bij voorkeur een mail naar [email protected], of stuur een bericht naar +31 (0)65 1737895. Vermeldt in deze mail of dit bericht uw ordernummer en foto's van het probleem.

 

Wanneer u een bestelling heeft ontvangen met schade, is het zaak om dit binnen 48 uur na ontvangst van het pakket te melden. Om een schademelding sneller te verwerken, adviseren we u foto’s van de betreffende schade mee te sturen. Onze klantenservice zal aan de hand van de foto’s de vervolg stappen aangeven.

 

Houdt u aan het stappenplan voor het melden van schade;

 

  1. Neem contact met ons op door bij voorkeur een mail naar [email protected], of stuur een bericht naar +31 (0)65 1737895. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de schade is. Wij adviseren u om alvast foto’s te maken waarop de schade duidelijk zichtbaar is.
  2. Stuur de foto’s en een omschrijving van het defect naar onze klantenservice ([email protected]).
  3. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie en informatie over verdere afhandeling.
  4. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene zaken

Krijg informatie over relevante onderwerpen
Retourneren Bestellingen
Contact gegevens: [email protected] 085-0074340 06-51737895 Boterweg 2 Tuk
Openingstijden: Maandag tot vrijdag: 08:00 tot 17:00 Zaterdag: Gesloten
Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method