Autobench logo

Hondenrek auto

Een hondenrek voor in de auto is een veiligheidsaccessoire dat speciaal is ontworpen om honden te vervoeren. Het rek wordt geïnstalleerd tussen de achterbank en de achterbak van de auto en zorgt ervoor dat de hond veilig op zijn plaats blijft tijdens het

Lees meer
5 Producten

Een hondenrek voor in de auto is een veiligheidsaccessoire dat speciaal is ontworpen om honden te vervoeren. Het rek wordt geïnstalleerd tussen de achterbank en de achterbak van de auto en zorgt ervoor dat de hond veilig op zijn plaats blijft tijdens het rijden.

Er zijn verschillende soorten hondenrekken beschikbaar, afhankelijk van het type auto en de grootte van de hond. Sommige rekken zijn verstelbaar, zodat ze kunnen worden aangepast aan de grootte van de hond en de auto. Andere rekken zijn specifiek ontworpen voor bepaalde automodellen en kunnen direct worden gemonteerd op de bevestigingspunten in de auto.

Het hondenrek voorkomt dat de hond naar voren kan springen en de bestuurder kan afleiden, of erger nog, letsel kan veroorzaken bij een ongeval. Het zorgt er ook voor dat de hond niet door de auto kan bewegen en schade kan veroorzaken aan het interieur of andere passagiers.

Het is belangrijk om het hondenrek correct te installeren en ervoor te zorgen dat het stevig vastzit.

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method