Autobench logo

Loopplank

Een loopplank hond kan onmisbaar zijn voor honden die niet mogen springen, bijvoorbeeld vanwege leeftijd of een medische aandoening. Zo'n loopplank kan ook handig zijn voor honden die niet zo goed zijn in het lopen op oneffen oppervlakten of voor honden d

Lees meer

Autokiezer

Vind gemakkelijk de bench die past bij jouw auto!

4 Producten
De-Tail Loopplank telescopisch
De-Tail Loopplank telescopisch 97,95 Op voorraad

  Een loopplank hond kan onmisbaar zijn voor honden die niet mogen springen, bijvoorbeeld vanwege leeftijd of een medische aandoening. Zo'n loopplank kan ook handig zijn voor honden die niet zo goed zijn in het lopen op oneffen oppervlakten of voor honden die moeite hebben met het stappen in en uit een auto. Bekijk het assortiment hondenloopplanken van Autobench hier.

  Het verschil tussen een hondenloopplank en de hondentrap

  Er is een verschil tussen een hondenloopplank en een hondentrap. Een hondenloopplank is doorgaans een vlakke plank die de hond kan gebruiken om te lopen en zo in of uit een voertuig te stappen. De oploopplank is ideaal voor de hond, aangezien het een lange plank is waar de hond geen traptreden hoeft te lopen.

  Een hondentrap daarentegen is meestal een soort ladder met treden, waarmee de hond in stappen omhoog of omlaag kan gaan. Dit is vaak wat spannender voor de hond en zal meer aangeleerd moeten worden dan de plank.

  Voor welke voertuigen is dit allemaal geschikt?

  Een loopplank hond kan geschikt zijn voor verschillende voertuigen, zoals auto’s, caravans, campers en boten. Er zijn ook specifieke hondenloopplanken voor hoge auto's of voor grote honden. Verder vind je ook loopplanken voor honden die specifiek zijn ontworpen voor gebruik op een boot.

  Een hondenloopplank is dus vaak relevant wanneer je een hond hebt. Je wilt je hond niet onbedoeld blesseren door hem te laten springen. Zowel omhoog als omlaag springen kan schadelijk zijn voor de heupen van je geliefde viervoeter. Zorg er daarom voor dat je hem beschermt door de plank aan te schaffen waar hij makkelijk in het voertuig kan lopen.

  Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een oploopplank voor de hond?

  Bij het aanschaffen van een loopplank voor de hond zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken of de loopplank stevig en veilig is en of deze goed past bij het gewicht en de grootte van je hond. Je wilt voorkomen dat de plank de hond niet kan houden, doordat je hond zwaarder is dan waar de plank voor is gemaakt.

  Verder is het ook handig om te kijken of de loopplank gemakkelijk op te bergen is. Je wilt niet dat deze veel ruimte in de auto inneemt wanneer je hem opbergt. Tot slot is het belangrijk om naar de gebruiksvriendelijkheid te kijken. Hierbij is het belangrijk dat het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel jou als voor je hond.

  Een loopplank hond kopen bij Autobench!

  Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede loopplank voor je hond, dan is het aan te raden om een loopplank te kopen bij Autobench. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod van verschillende varianten, zowel voor gebruik in de auto als op de boot. Als je vragen hebt over onze  modellen of als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en kunnen je het beste advies geven. Daarom koop je een loopplank hond bij Autobench!

  Laatst bekeken

  Voor jóúw Hond.
  Achteraf betalen als optie
  Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  Gratis verzending vanaf €50
  ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method