Disclaimer

De website Autobench.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Kelders Kooien BV. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Autobench.nl op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Autobench.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. U dient daarom altijd zelf ook de gegevens te controleren en kunt autobench.nl niet aansprakelijk stellen voor schade ontstaan door fouten op de website. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Autobench.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Algemene zaken

Krijg informatie over relevante onderwerpen
Retourneren Bestellingen
Contact gegevens: [email protected] 085-0074340 Whatsapp Boterweg 2 Tuk
Openingstijden: Maandag tot vrijdag: 08:00 tot 17:00 Zaterdag: 09:00 tot 12:00
Maak een afspraak
Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Betaalmethoden ideal payment method maestro payment method mastercard payment method visa payment method american express payment method paypal payment method klarna payment method bancontant payment method