Autobench logo

Hondenbench

Hondenbenches zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van verschillende materialen. Zowel hondenbenches voor in huis, autobenches voor in de auto, als reisbenches & transportboxen voor op reis per vliegtuig of boot.

Lees meer
80 Producten
Voldoet aan IATA
Flamingo Transportbox NOMAD M tot 15kg
Voldoet aan IATA
Flamingo Transportbox NOMAD L tot 25kg
Voldoet aan IATA
Flamingo Transportbox NOMAD XXL tot 45kg
Hundos Live Animals Sticker
Hundos Live Animals Sticker 3,69 4,95 Op voorraad
  Voldoet aan IATA
  Petmate Transportbox Ultra vari Kennel Fashion 31.7 kg XL

  Er zijn verschillende soorten hondenbenches beschikbaar, elk ontworpen met specifieke doeleinden en behoeften in gedachten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten hondenbenches:

   

  Draadkooi (draadbench):

  Draadkooien zijn populair vanwege hun duurzaamheid en luchtcirculatie. Ze zijn ideaal voor honden die goed getraind zijn en niet geneigd zijn om aan de bench te knagen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn opvouwbaar voor gemakkelijke opslag en transport.

   

  Plastic bench (kunststof bench):

  Kunststof benches zijn lichtgewicht en gemakkelijk te reinigen. Ze zijn vaak goedgekeurd voor luchtvaartmaatschappijen en zijn ideaal voor reizen. Deze benches hebben meestal een voordeur en ventilatieopeningen voor comfort.

   

  Sterke bench:

  Sterke benches zijn gemaakt van stevige materialen, zoals staal of aluminium, en zijn ontworpen voor honden die destructief gedrag vertonen. Ze worden vaak gebruikt in professionele trainingsomgevingen.

   

  Zachte bench (stofbench):

  Zachte benches zijn gemaakt van stoffen materialen en zijn lichtgewicht en opvouwbaar. Ze zijn handig voor honden die zich al comfortabel voelen in een bench en niet geneigd zijn om eraan te knagen.
  Bench met tussenschot:

  Deze benches hebben een tussenschot waarmee je de ruimte kunt aanpassen aan de grootte van je hond terwijl hij groeit. Ze zijn handig voor puppy's om hen te helpen wennen aan een bench.

   

  Bench voor in de auto (auto bench):

  Auto benches zijn ontworpen om in de auto te gebruiken en zorgen voor veiligheid tijdens het reizen met je hond. Ze helpen voorkomen dat je hond los in de auto beweegt en kunnen botsingen verminderen. Het is belangrijk dat een autobench niet te groot is voor je hond.


  Bij het kiezen van een bench voor je hond is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gedrag van je hond, evenals het beoogde gebruik van de bench. Zorg ervoor dat de bench groot genoeg is voor je hond om comfortabel te staan, zitten, liggen en draaien. Daarnaast is het essentieel om je hond geleidelijk aan de bench te laten wennen en positieve associaties te creëren, zodat de bench een veilige en comfortabele plek voor je hond wordt.

  Laatst bekeken

  Voor jóúw Hond.
  Achteraf betalen als optie
  Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  Gratis verzending vanaf €50
  ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method