Autobench logo

Anti schrokbak hond

Een antischrok voerbak, ook wel een slow feeder genoemd, is een speciaal ontworpen voerbak die helpt om het schrokken van voedsel bij honden te verminderen. Honden die snel eten kunnen problemen ervaren, zoals verstikking, spijsverteringsproblemen, overge

Lees meer
8 Producten

Een antischrok voerbak, ook wel een slow feeder genoemd, is een speciaal ontworpen voerbak die helpt om het schrokken van voedsel bij honden te verminderen. Honden die snel eten kunnen problemen ervaren, zoals verstikking, spijsverteringsproblemen, overgewicht en gedragsproblemen. Een antischrok voerbak kan helpen om het eettempo van de hond te vertragen en een gezondere eetervaring te bevorderen.

Er zijn verschillende soorten antischrok voerbakken beschikbaar, waaronder:

  1. Verdeelde voerbakken: Deze voerbakken hebben verhoogde scheidingen of compartimenten in de kom, waardoor het voedsel verspreid wordt en de hond niet alles in één keer kan opeten.

  2. Puzzel voerbakken: Deze voerbakken hebben beweegbare onderdelen of verborgen compartimenten waarin het voedsel verstopt kan worden. De hond moet zijn neus en poten gebruiken om het voedsel te vinden en eruit te halen, waardoor het eetproces vertraagd wordt.

Het gebruik van een antischrok voerbak kan de eetsnelheid van de hond vertragen, wat kan helpen bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen en het bevorderen van een gezond gewicht. Het kan ook mentale stimulatie bieden en het voeren leuker maken voor de hond.

Het is belangrijk om te weten dat een antischrok voerbak geen oplossing biedt voor alle honden. Sommige honden kunnen nog steeds snel eten, zelfs met een antischrok voerbak. Het is ook essentieel om de voerbak regelmatig schoon te maken om hygiëne te behouden.

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method