Autobench logo

Vetbed

Waarom een vetbed voor uw hond? Een vetbed is een anti allergeen super zacht kleed voor honden en katten. Een vetbed houdt warmte erg goed vast en laat vocht erg goed door. Vetbedden zijn dan van oudsher ook veel in gebruik bij fokkers en dierenartsen...

Lees meer
23 Producten

Waarom een vetbed voor uw hond? Een vetbed is een anti allergeen super zacht kleed voor honden en katten. Een vetbed houdt warmte erg goed vast en laat vocht erg goed door. Vetbedden zijn dan van oudsher ook veel in gebruik bij fokkers en dierenartsen. Vet is een afkorting van het Engelse veterinary en bed spreekt voor zich. Dus eigenlijk is een vetbed een dierenartsenkleed.

 


Een vetbed is een heerlijk warme zachte plek voor uw huisdier. Erg geschikt voor gebruik bij zieke, incontinente honden en natuurlijk in de werpkist bij de puppy's. Ook in de bench is een vetbed ideaal, heerlijk zacht en lekker warm. Een vetbed wordt snel de favoriete plek van uw viervoeter.

 

Voordelen van vetbed voor de hond

Ondanks het gemak van een vetbed voor uw hond, is een vetbed absoluut niet duur. Vetbedden voor uw hond kunnen ook in een hondenbench gebruikt worden om op te liggen. De hond zal er dol op zijn, omdat het kussen zo lekker zacht en warm is.

 

  1. Zeer comfortabel voor uw hond
  2. Anti-allergeen
  3. Vocht doorlatend
  4. Luchtdoorlatend
  5. Isolerende werking tegen koude bodem
  6. machine wasbaar zie etiket 30- 60 graden.
  7. Geschikt voor de droger

 

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method