Autobench voor Australische Herder

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-50-60
  • 0

Welke autobench is geschikt voor een Australische Herder?

De Australische Herder is een actieve, slimme en goed trainbare hond. Deze eigenschappen maken deze hond erg populair. Bij deze hond is het belangrijk om veel mee te bewegen, anders verveelt hij zich al snel. Het zijn ook nog eens waakzame honden en de overheid gebruikt de Australische Herder voor zoektochten van drugs en dergelijke. De Australische Herder komt oorspronkelijk uit het Noord-Amerika. Daar kruisten fokkers uit Europa en Australië, vandaar de verwarrende naam van Australische Herder. De vacht van de Australische Herder is halflang en licht kruis. Verder zijn de ogen middelgroot en heeft het een vorm van amandelen. De schofthoogte van een Australische Herder varieert bij een teefje tussen de 45 tot 52 cm en bij een reu tussen de 52 en 58 cm. Een teef is tussen de 14 en 20 kg en een Reu kan tussen de 23 en 30 kg worden.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke hondenbenches, autobenches en reisbenches uw Australische Herder past! 

 

 

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Australische Herders?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Australische Herder veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Australische Herder in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Australische Herder in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Australische Herder heeft. Een gezonde Australische Herder springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Australische Herder wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Australische Herder eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Australische Herder in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Australische Herders

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »