Autobench voor Duitse Herder - Autobench.nl

Autobench voor Duitse Herder

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-60-65
  • 0

Eén van de populairste honden in Nederland is de Duitse Herder, maar welke bench is nu geschikt voor een Duitse Herder?

In Nederland is de Duitse Herdershond al vele jaren een van de populairste honden. Deze loyale en trouwe honden worden veel gebruikt als werkhond.  Met hun gemiddelde levensverwachting van 9 tot 13 jaar zijn ze dus langetijd uw trouwe gezel. De belangrijkste karaktertrekken van de Duitse Herder zijn: Alert, waakzaam, nieuwsgierig, gehoorzaam, dapper, intelligent en loyaal.


De schofthoogte en het gewicht  van een Duitse Herder varieert bij een teefje tussen de 55-60 cm  en met een gewicht van  22-32 kg. en bij een reu tussen de 60-65 cm. met een gewicht van 30-40 kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw Duitse Herder, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke hondenbenches, autobenches en reisbenches uw Duitse Herder past!

  

Welke autobenches zijn geschikt voor Herders?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Duitse Herder veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Duitse Herder in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Duitse Herder in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Duitse Herder heeft. Een gezonde Duitse Herder springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Duitse Herder wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Duitse Herder eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Duitse Herder in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Duitse Herders:

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »