Autobench voor Engelse cockerspaniël

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-40
  • 0

Welke bench is geschikt voor een Engelse cockerspaniël ?

De Engelse cockerspaniël is een stavige, compacte hond die gekenmerkt kan worden door zijn voortdurende kwispelende staartje. De Engelse cockerspaniël is een energiek ras waarbij hem bijna niks ontgaat. Deze hond heeft door zijn hoge energie leven veel beweging nodig in de vrije natuur. De Engelse cockerspaniël heeft een schofthoogte tussen 35 en 40 cm en zijn gewicht varieert tussen 10 en 15kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Engelse cockerspaniël past!

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Engelse cockerspaniëls?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Engelse cockerspaniël veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Engelse cockerspaniël in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Engelse cockerspaniël in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Engelse cockerspaniël heeft. Een gezonde Engelse cockerspaniël springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Engelse cockerspaniël wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Engelse cockerspaniël eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Engelse cockerspaniël in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Engelse cockerspaniëls

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »