Autobench voor Mopshond

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in ab-40
  • 0

Één van de populairste honden in Nederland is de mopshond, maar welke bench is nu geschikt voor een mopshond?

In Nederland stijgt de populairiteit van de Mopshond. De Mopshond is afkomstig uit China. Met een gemiddelde levensverwachting van 12 tot 15 jaar kunnen ze voor een lange tijd uw trouwe gezel zijn. De belangrijkste karaktertrekken van een Mopshond zijn: charmant, volgzaam, slim, eigenwijs, sociaal, speels, rustig en attent.

 

De schofthoogte en gewicht van een Mopshond is bij een teefje ongeveer 25 cm met een gewicht van 5-10 kg. Bij een reu is dit ongeveer 30 cm met een gewicht van 5-10 kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Mopshond past!

 

x

 

Hoe vervoer ik mijn Mopshond veilig in een autobench?

Het vervoeren van een Mopshond in een autobench is natuurlijk al erg veilig. Het kan het gebeuren dat de autobench gaat verschuiven in uw kofferruimte. Dit kan u voorkomen door het aanschaffen van straps.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Wanneer uw Mopshond in en uit uw kofferruimte springt, kunnen er krassen ontstaan op uw auto.  Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer die geschikt is voor alle autobenches.

 

Hoe krijgt u uw Mopshond in de autobench.

Voor een gezonde hond is het geen enkel probleem om in de kofferruimte te springen en in de bench te gaan. Voor oudere of zieke dieren kan dit echter wel een probleem zijn.
Autobench.nl verkoopt daarom ook loopplankken om een oplossing voor dit probleem te bieden. Hiermee kan uw trouwe viervoeter die oud is of last heeft van b.v. heupdysplasie makkelijk in de bench stappen.

 

Geschikte autobench voor een Mopshond:

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »