Puppyren: Welke maat voor mijn hond?

Puppyren: Welke maat voor mijn hond?

Zoveel maten puppyrennen. Welke is nu eigenlijk geschikt voor mijn hond?

De maat puppyren is voor de meeste honden aardig gelijk. Wanneer u een ren koopt voor één Puppy moet u standaard ongeveer aan houden dat uw puppy ongeveer 3 of 4 keer gestrekt zou kunnen slapen.

 

Hoogte van de puppyren

Puppyrennen met een hoogte van ongeveer 70 á 80 cm zijn erg geschikt voor bijna alle rassen. Wanneer de puppy vanaf het begin went aan de puppyren zal deze op een latere leeftijd hier niet snel uitklimmen of springen.

U kunt er voor kiezen om de ren alleen in het begin te gebruiken. Maar een puppyren is ook erg geschikt voor oudere honden. Wanneer de hond gewent is aan de ren zal deze niet snel te proberen te ontsnappen. Wanneer u er voor kiest om een ren als een echte puppyren te gebruiken kan u hem het best tot de 8 maanden gebruiken en daarna overstappen naar een bench of andere oplossing.

 

Combineren

Er zijn veel combineer mogelijkheden met puppyrennen. Bijvoorbeeld als uitbreiding van een bench, als voorbereiding op het overgaan naar alleen bench. Of als ren voor een werpkist. Voor het fokken met honden is een puppyren ook een erg goede investering. De puppy’s en moeder kunnen vrij rondlopen en hebben veel ruimte.

Puppyrennen zijn na de puppy en puber periode ook ideaal voor op de camping of op vakantie. Puppyrennen zijn erg handig om uw hond te voorzien van een ruimte om zich te vermaken.

 

Mogelijkheden met de Hundos Pro Puppyren

 

U moet natuurlijk ook genoeg ruimte hebben in uw huis. Hundos biedt een goede mogelijkheid voor het personaliseren van de puppyren. Hundos beschikt over een standaard pakket van 6 panelen en dit kan worden uitgebreid met sets van 2 panelen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »