Autobench logo

Alles over Yakka's en waarom moet je de originele hebben.

Inleiding

Yakka's zijn kaasbotten die traditioneel gemaakt worden van jakmelk in de Himalaya. De jak is een rundersoort die hoog in de bergen leeft. Yakka's zijn voedzame botten of staven gemaakt van melk van de jak die bovendien erg gezond zijn voor honden.
Alles over Yakka's  en waarom moet je de originele hebben.
Auteur: Mark 12-05-2023

Inhoud

Yakka's Kaasbotten: Een Gezonde Traktatie uit de Himalaya

 

Yakka's Kaasbotten zijn heerlijke en voedzame traktaties voor honden, traditioneel gemaakt van jakmelk in de adembenemende Himalaya. Jakken zijn rundersoorten die hoog in de bergen leven, en de melk van deze dieren vormt de basis van deze bijzondere botten of staven.

Het productieproces van Yakka's is gebaseerd op traditionele methoden. De melk wordt gestremd, het water wordt ervan gescheiden, en vervolgens wordt het in jute geperst, wat vaak zichtbaar is als afdruk op de Yakka's zelf. Daarna ondergaan ze een rookproces, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Tot slot worden de Yakka's grondig schoongemaakt, ondergaan ze een strenge kwaliteitscontrole in het laboratorium en worden ze voorzien van een gezondheidscertificaat.

 

Wat Yakka's Kaasbotten extra speciaal maakt, is dat ze geen conserveringsmiddelen bevatten. Ze zijn een natuurlijke traktatie voor je hond, vrij van granen, gluten en lactose. Bovendien dragen ze bij aan een goede mondgezondheid doordat ze helpen tegen tandplak en tandsteen. Daarnaast zijn Yakka's rijk aan eiwitten en calcium, wat essentieel is voor een gezonde voeding.

 

Naast de voordelen voor je harige vriend, hebben Yakka's ook een sociaal aspect. Door eerlijke prijzen te betalen aan de boeren in de Himalaya, dragen we bij aan het bestrijden van armoede en proberen we de wereld een beetje beter te maken.

 

Dus als je op zoek bent naar een smakelijke en gezonde traktatie voor je hond, kies dan voor Yakka's Kaasbotten. Je kunt ze met een gerust hart aan je trouwe metgezel geven, wetende dat ze afkomstig zijn uit de majestueuze Himalaya en bereid zijn met zorg en aandacht voor kwaliteit. Bezoek Autobench.nl om deze unieke traktaties voor je hond te ontdekken en tegelijkertijd een positieve impact te maken op de levens van boeren in de Himalaya.

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method