Autobench logo

Badjassen voor honden

Na een bad of een wandeling in de regen kan een hond koud worden. Een badjas houdt de hond warm en zorgt ervoor dat ze zich comfortabel voelen terwijl ze opdrogen.

Lees meer
0 Producten

Een badjas voor honden kan verschillende nuttige functies hebben:

  1. Warmte en Comfort: Na een bad of een wandeling in de regen kan een hond koud worden. Een badjas houdt de hond warm en zorgt ervoor dat ze zich comfortabel voelen terwijl ze opdrogen.

  2. Bescherming van het Meubilair: Een natte hond kan meubels, vloeren en tapijten nat en vies maken. Een badjas helpt dit te voorkomen door het grootste deel van het water op te nemen voordat de hond de rest van het huis verkent.

  3. Sneller Drogen: Badjassen zijn vaak gemaakt van absorberende materialen die helpen het water van de vacht van de hond op te nemen, waardoor het droogproces wordt versneld.

  4. Beperken van Haren: Tijdens het opdrogen kan een hond haar verliezen. Een badjas vangt veel van deze losse haren op, wat betekent dat er minder haar door het huis verspreid wordt.

  5. Vermindering van Stress: Sommige honden kunnen zich ongemakkelijk of angstig voelen na een bad. Een badjas kan een gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden, waardoor ze zich rustiger voelen.

  6. Bevordering van de Gezondheid: Voor honden met een dunne vacht of gezondheidsproblemen zoals artritis kan het behouden van lichaamswarmte cruciaal zijn om pijn en ongemak te verminderen.

Kortom, een badjas voor honden is een praktische accessoire die zowel het comfort van de hond als de netheid van het huis bevordert.

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method