Autobench logo

Puppy trainingstoilet

Inleiding

Dit puppytoilet is een goed trainingsmiddel om uw puppy zindelijk te maken!
Puppy trainingstoilet
Auteur: Mark 20-07-2021

Inhoud

Plaats uw puppy trainingstoilet op de plek waar uw pup zijn/haar behoefte doet in huis. Als uw puppy zijn/haar behoefte op het trainingstoilet doet geef uw puppy zo snel mogelijk een beloning. Zo zal uw puppy ontlasten op de goede plek linken aan een beloning, waardoor uw puppy dit in de nabije toekomst standaard zal gaan doen.

 

Het is voor sommige pups moeilijker te trainen in een open ruimte. Mocht dit het geval zijn is het misschien handig een puppyren aan te schaffen. Deze kunt u hier vinden. Door een gesloten ruimte te creëren, kan het uw puppy helpen te begrijpen waar zijn/haar toilet is. Mocht uw pup hier alsnog moeite mee hebben, maak de ruimte kleiner en maak de ruimte vervolgens geleidelijk groter.

 

Laat uw pup in zijn/haar ruimte, zorg ervoor dat uw puppy zich nooit gedwongen voelt. Laat uw pup wennen aan de ruimte en zich comfortabel voelen. Dat zorgt ervoor dat uw pup het niet als een straf beleefd. Het zou kunnen dat uw pup een tijdje op zich laat wachten voordat hij/zij zijn/haar behoefte doet. Zorg er daarom ook voor dat er voldoende water en eten in de puppyren is.

 

Als u de puppyren heeft gesloten, zorg ervoor dat u afstand van de ruimte neemt en oogcontact met uw puppy vermijd. Wees alert als uw pup zijn/haar behoefte doet. Mocht dit het geval zijn geef uw pup zo snel mogelijk een beloning en laat hem/haar uit de puppyren. Zo krijgt uw puppy het idee dat als hij zijn/haar behoefte doet hij/zij een beloning krijgt. Aangezien u uw pup direct na de beloning uit de puppyren heeft gelaten zal uw puppy het linken aan een beloning.

 

Hou de ruimte ten alle tijden schoon, het voorkomt dat uw pup went aan een smerige omgeving. Zo zorgt u ervoor dat uw pup slechte gewoontes overneemt. Denk bijvoorbeeld aan het slapen in een ruimte met zijn/haar eigen ontlasting, dat kan weer leiden naar bijvoorbeeld huidproblemen voor uw pup.

           

U kunt uw puppy trainingstoilet en toebehoren hier bestellen:

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method