Waarom een autobench?

  • Geplaatst op
  • Door Mark
  • Geplaatst in autobench
  • 0

Heel vaak krijgen wij de vraag: waarom een autobench? Is dat echt veiliger?
Ja dat is echt veiliger. Een goede autobench, geplaatst in de kofferbak, is de veiligste manier om uw hond te vervoeren.  

In het filmpje hieronder kunt u zien waarom u uw hond het beste in de kofferruimte kunt vervoeren.
Doe dit dan in een aluminium autobench. Deze degelijke benches zijn het veiligst in hun soort. Het is een test van de Duitse Adac, de beelden spreken voorzich.

 

Wat is een goede autobench?

Zoals we in het filmpje kunnen zien is de kofferruimte de veiligste plek om een bench voor uw hond neer te zetten. Je ziet ook dat er gigantische krachten op de boxen komen te staan. Daarom is ons advies: koop een degelijke aluminium autobench. Deze zijn sterker dan plastic of draadstalen benches. 

 

Een bench van 50 of 500 euro?

In de wereld van autobenches is het algemeen bekend: Goedkoop is Duurkoop. Goedkope autobenches zijn slecht van kwaliteit en bieden erg weinig bescherming voor uw hond. Neem bijvoorbeeld platte spijlen geklonken tegen het zijbord. Veel goedkope benches bevatten dit soort constructies. Deze constructie is ontworpen voor het geven van stevigheid maar doet in de praktijk niks. Met een snelle manoeuvre is de kans groot dat uw hond door de zijwand gaat. Deze autobenches gaat u bij ons daarom niet vinden. Bij Autobench.nl staat kwaliteit en veiligheid voorop. Daarom vind u bij ons uitsluitend degelijike aluminium autobenches. Klik Hier voor ons assortiment

 

Wilt u weten welke autobenches geschikt zijn voor uw hond en passen in uw auto? Bekijk onze Autokiezer!

 

In de Nederlandse wet artikel 5 word samengevat dat u uzelf en andere mensen niet in gevaar mag brengen of kunt brengen. Mede door middel van een niet goed gezekerde lading. ( Artikel 5.18.6 wegenverkeerswet)

Mocht u een ongeluk veroorzaken doordat uw hond niet vast zit kunt u volgens deze wet aansprakelijk gesteld worden en of bekeurd worden. In veel landen in Europa geldt deze zelfde regelgeving.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »