Velden zijn niet correct ingevuld


Welke bench is geschikt voor een Jack Russel ?

De Jackrussel is een gezellige hond die lekker bij u op schoot komt liggen, hij is erg trouw en kan goed omgaan met kinderen. De Jack Russel is erg waaks en zal uw huis dan ook goed beschermen. De jackrussel heeft een schofthoogte tussen de 25 en 38cm en heeft een gewicht van 6.4 tot 8.2kg.

Jack


Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

Welke bench past in mijn auto?

Geschikte autobenches

Aluminium Autobench  jack russel 40x50x50 cm.

Hundos Pro Aluminium Autobench jack russel 40x50x50 cm.

325,- € 295,-
Op voorraad
  • Hoogte 50 cm
  • Breedte 50 cm
  • Diepte 40 cm
Info

Hoe vervoer ik mijn Jack Russel veilig in een autobench?

U vervoert uw Jack Russel  natuurlijk al erg veilig wanneer u hem of haar in een autobench vervoert. Om de veiligheid te verhogen, heeft autobench.nl een aantal accessoires beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld anti-slipmatten en straps verkrijgbaar, zodat uw autokooi niet verschuift in uw kofferruimte. Het verkeer kan soms erg onvoorspelbaar zijn, waardoor u een plotselinge manoeuvre moet maken. Om ervoor te zorgen dat uw Jack Russel  zich niet bezeert wanneer u bijvoorbeeld plotseling remt, heeft 4Pets de Crash Bag ontwikkeld. De Crash Bag dient als een stootkussen voor uw Jack Russel.

Hoe krijg ik mijn Jack Russel in een autobench?

Een gezonde Jack Russel springt met gemak in uw kofferruimte om zo uw autobench in te gaan. Het kan zijn dat uw Zwitserse witte herdershond  klachten heeft of wat ouder is. In dit geval is het waarschijnlijk dat uw hond moeite zal hebben met het in en uit springen van uw auto. Om uw Jack Russel een handje te helpen, kunt u een loopplank aanschaffen. Hierdoor kan uw hond eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Wanneer uw Jack Russel  in en uit uw kofferruimte springt, kan het voor komen dat er krassen ontstaan op uw auto. Dit is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. De scratch-quard voorkomt dit. Deze Scratch Guard is ontwikkeld voor 4Pets autobenches, daarnaast is er een universele bumperbeschermer die geschikt is voor alle autobenches. Om de lak van uw auto te beschermen kunt u een dirtmat aanschaffen.