Autobench logo

Bench kopen

Inleiding

Bent u opzoek naar een bench voor uw hond? Bij Autobench.nl hebben wij een zeer ruim assortiment. Wij hebben meerdere modellen te koop in onze webshop.
Bench kopen
Auteur: Mark 20-07-2021

Inhoud

Wilt u graag een bench aanschaffen voor uw hond? Bekijk eens het uitgebreide aanbod op Autobench.nl. Wij hebben benches te koop van Hundos Pro. In ons ruime assortiment benches vindt u aluminium benches. De benches van Autobench.nl zijn te koop in alle soorten en maten. Tevens kunt u uw bench verder aanvullen met verschillende accessoires, zoals benchkussens, antislipmatten, RVS eet- en drinkbakken of ligmatten.

 

Advies bij het kopen van een bench

Op de website kunt u gemakkelijk een bench vinden die voldoet aan de afmetingen van uw hond. Hierbij is het belangrijk om te weten wat de schofthoogte van uw hond is.



Wanneer u een bench zoekt die ook in de auto kan worden gebruikt, is het ook belangrijk de maten van de kofferbak te weten. Op onze website kunt u uw automerk en type aangeven, waarna wij u een aantal passende opties aanbieden. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over een van onze hondenbenches? Bekijk dan onze tips of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Het volledige assortiment om een bench te kopen voor uw hond vindt u hier.

 

Waarom een bench kopen bij Autobench.nl?

 

Altijd een groot assortiment benches op voorraad

Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden*

Professioneel advies

Snel antwoord op vragen via LiveChat

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method