Autobench logo

Croozer

8 Producten

Croozer is een bekend merk dat fietskarren produceert, waaronder ook speciale modellen voor het vervoer van huisdieren, zoals honden. 

  1. Veiligheid: Croozer fietskarren zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid, met functies zoals een stevig frame, duurzame materialen en veiligheidsgordels om uw huisdier veilig te houden tijdens het vervoer.

  2. Comfort: Deze fietskarren bieden doorgaans comfortabele ruimte voor uw hond om te zitten of te liggen tijdens de rit. Ze hebben vaak ook ventilatieopeningen om ervoor te zorgen dat uw huisdier voldoende lucht krijgt tijdens het reizen.

  3. Gemakkelijke bevestiging: Croozer fietskarren zijn over het algemeen ontworpen om gemakkelijk aan de achterkant van de fiets te bevestigen en te verwijderen, zodat u snel kunt vertrekken en aankomen op uw bestemming.

  4. Duurzaamheid: Ze zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren, waardoor ze lang meegaan, zelfs bij regelmatig gebruik.

  5. Verscheidenheid aan modellen: Croozer biedt verschillende modellen fietskarren voor honden, variërend in grootte en functies, zodat u een model kunt kiezen dat het beste past bij de behoeften van zowel u als uw huisdier.

 

 

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method