Autobench logo

Dogspace

8 Producten

Bij DogSpace begrijpen ze dat je hond meer is dan zomaar een huisdier; ze zijn een essentieel onderdeel van je gezin en een bron van eindeloze vriendschap. Maar laten we eerlijk zijn: het kan een uitdaging zijn om je hond(en) alleen thuis te laten of vrij te laten rondlopen zonder toezicht.

Daarom heeft DogSpace roomdividers, hondenhekjes en puppyrennen gecreëerd: een toegewijde ruimte waar je hond vrij kan rondrennen en spelen. Het is hun eigen territorium, en jouw manier om gemoedsrust te vinden. Het resultaat? Gelukkige honden, en nog belangrijker, gelukkige baasjes.

Alle Dogspace hondenhekken, roomdividers en puppyrennen worden ontworpen en vervaardigd in Denemarken, met een passie voor onze harige vrienden die teruggaat over generaties. Met meer dan 100 jaar hondenjaren ervaring in het produceren van hondenhekken, hebben de mensen van Dogspace elk detail verfijnd om een product te leveren dat perfect past bij jouw levensstijl - en wie weet, misschien zelfs wel 100 hondenjaren meegaat.

Bij DogSpace streven ze naar duurzaamheid in alles wat ze doen. Van het gebruik van staal van leveranciers die zich inzetten voor duurzame inkooppraktijken tot het verhogen van het percentage gerecycled plastic in alle onderdelen en verpakkingen van FSC-gecertificeerd karton uit verantwoord beheerde bossen. Onze materialen zijn niet alleen veilig voor je hond, maar ook voor het milieu, zodat je met een gerust hart kunt laten likken, bijten en krabben.

Ontdek DogSpace vandaag nog en geef je hond(en) de ruimte die ze verdienen - en jij de gemoedsrust die je nodig hebt.

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method