Autobench logo

Outward Hound & Nina Ottosson

6 Producten

De interactieve spellen van Nina Ottosson zijn ontworpen om de hersenen van de hond te stimuleren en tegelijkertijd zijn relatie met mensen te versterken. Elk model heeft een uniek ontwerp dat mentale en fysieke behendigheid vereist om de uitdagingen aan te pakken en verborgen voedselbeloningen te onthullen. Ze kunnen op verschillende niveaus worden ingesteld om alle leeftijden en rassen van honden tevreden te stellen. Dus of je nu een ‘Forrest Gump’ of een ‘Albert Einstein’ hebt, er is een Nina Ottosson-gameontwerp voor elke hond!
De spellen worden onderverdeeld in volgende niveaus:
Level 1: Makkelijk/Beginners – voor honden die net starten met deze spellen. Meest geschikt voor honden die van nature nieuwsgierig zijn en graag op zoek gaan naar snacks.
Level 2: Medium/gemiddeld – voor slimme honden die voldoende hebben aan simpele uitleg. Je hond zal klepjes optillen, met zijn poot duwen of schuiven om openingen te krijgen waar de snacks verstopt zijn.
Level 3: Gevorderd – voor slimme honden die wat ingewikkelder instructies kunnen opvolgen.
Je hond zal meerdere spel onderdelen uit kunnen voeren om de puzzel op te lossen.
NIEUW: level 4: voor de echte slimmeriken

Laatst bekeken

Voor jóúw Hond.
Achteraf betalen als optie
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
ideal payment method mastercard payment method visa payment method paypal payment method in3 payment method bancontact payment method